Scriptiebegeleiding

Studenten die een opleiding volgen op MBO en HBO niveau krijgen vaak te maken met eindopdrachten en/of  scripties. Cotivation biedt hierin begeleiding.

Bij Cotivation zijn we flexibel. Wilt u een heel jaar begeleidt worden en stap voor stap uw scriptie/eindopdracht opbouwen met veel ondersteuning en feedback? Of heeft u misschien al een goed concept staan en wilt u eenmalig feedback? Veel is mogelijk. Cotivation is een kleinschalige en persoonlijke organisatie dat belang hecht aan maatwerk. Samen bespreken we de begeleidingsbehoeften en stellen we een begeleidingsplan op volgens ons stappenplan. 

Cotivation vindt het belangrijk dat de diensten voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom werken wij met lage uurtarieven. Scriptiebegeleiding is mogelijk vanaf  €45,- per uur. Bekijk de abonnementen en kies uw voordeel. Vul het offerteformulier in zodat we samen kunnen kijken wat het beste bij u past. Ook kunt u natuurlijk contact opnemen.

 

 

 

Wat kan u verwachten van ons?

Naast dat wij altijd kijken naar het individu en daarop de dienst aanpassen geven we u aan de hand van onderstaand overzicht alvast inzicht in wat u kan verwachten: 

*gratis intake*

*gratis vrijblijvende offerte*

*opstellen begeleidingsplan*

*regelmatig contactmomenten die we vooraf afspreken*

*structuur en planning*

*opbouwen van de scriptie/eindopdracht*

*ondersteuning bij het opstellen van bv. de probleemanalyse, vraagstelling en doelstelling en het toepassen van een scope*

*inhoudelijk feedback en voorbeelden op uw scriptie/eindopdracht document*

*ondersteuning in de samenhang binnen de scriptie/eindopdracht*

*gratis evaluatie*